BRC Food Safety

Το πρότυπο που αναπτύχθηκε από τη Βρετανική Ένωση Λιανεμπορίου (BRC) και απευθύνεται σε όσες επιχειρήσεις τροφίμων επιθυμούν να εξάγουν στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Μεγάλης Βρετανίας. Η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του προτύπου οδηγούν στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων με βασικούς άξονες:
a) Την διαχείριση της ποιότητας των παραγόμενων τροφίμων
b) Την ασφάλεια των παραγόμενων τροφίμων
c) Την ασφάλεια της εγκατάστασης από κακόβουλες ενέργειες
d) Την διαχείριση των περιστατικών νοθείας/ απάτης των τροφίμων
Οι απαιτήσεις του προτύπου διαιρούνται σε εννιά (9) κατηγορίες:
1. Την ευθύνη της διοίκησης
2. Την μελέτη HACCP
3. To σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων
4. Τις προδιαγραφές της εγκατάστασης
5. Τον έλεγχο του προϊόντος
6. Τον έλεγχο των διαδικασιών
7. Τη διαχείριση του προσωπικού
8. Τις απαιτήσεις για τις περιοχές υψηλού κινδύνου/ προσοχής
9. Τις απαιτήσεις για τα εμπορευόμενα προϊόντα:
Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς πολλά έργα BRC, είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε με σαφήνεια και απλότητα στην εφαρμογή των επιπλέον του ISO 22000 απαιτήσεων.

Θέλετε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και τις λύσεις που μπορούμε να παράσχουμε σε εσάς;

Απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και με μεταπτυχιακό στο Διεθνές Marketing (University of London). Διαθέτει σημαντική εμπειρία ως επιθεωρήτρια συστημάτων διαχείρισης, και έχει εργασθεί για δέκα και πλέον χρόνια ως επιτελικό στέλεχος στον τομέα των πωλήσεων και της εταιρικής επικοινωνίας σε μεγάλους πολυεθνικούς Οργανισμούς.
Λίλη Μυλωνά
Sales, Director

Επικοινωνήστε με τη

Sales Director της PRIORITY

κ. Λίλη Μυλωνά,

[email protected]

T. 210 2509900