Το κλασικό διεθνές πρότυπο για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων. Σύμφωνα με την έκδοση του 22000:2018, η ασφάλεια των τροφίμων πρέπει να εντάσσεται στην στρατηγική των εταιριών τροφίμων. Σύμφωνα με το πρότυπο, οι εταιρίες που εμπλέκονται στην τροφική αλυσίδα: a) Πρέπει να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν και να ενημερώνουν διαρκώς ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων για την διάθεσή ασφαλών τροφίμων, σύμφωνα με την προβλεπόμενη χρήση τους βάσει την μεθοδολογίας των αρχών HACCP του προτύπου b) Να υποδεικνύουν συμμόρφωση με τις κανονιστικές και νομικές απαιτήσεις για την ασφάλεια των τροφίμων c) Να συμμορφώνονται με τις συμφωνημένες απαιτήσεις των πελατών για την ασφάλεια των τροφίμων d) Να επικοινωνούν για θέματα ασφάλειας τροφίμων με τα ενδιαφερόμενα μέρη στην τροφική αλυσίδα e) Να διασφαλίζουν ότι οργανισμός συμμορφώνεται με την πολιτική για την ασφάλεια των τροφίμων Με όπλο τη μοναδική στην Ελλάδα εμπειρία η PRIORITY από όλους τους κλάδους τροφίμων κατανοούμε τις ανάγκες σας, διορθώνουμε τις πρακτικές του προσωπικού σας και ανεβάζουμε το επίπεδο ασφάλειάς σας με ουσιαστικές και οικονομικές παρεμβάσεις, οδηγώντας σας γρήγορα και απλά στην πιστοποίηση.
Θέλετε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και τις λύσεις που μπορούμε να παράσχουμε σε εσάς;
Επικοινωνήστε με τη
Sales Director της PRIORITY
κ. Λίλη Μυλωνά,
[email protected]
T. 210 2509900