H εφαρμογή αρχών HACCP στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή τροφίμων αποτελεί νομική υποχρέωση. Η εφαρμογή αρχών HACCP αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων, προκειμένου να διαχειριστούν του κινδύνους που πρόκειται να καταστήσουν τα τρόφιμα μη ασφαλή. Για την εφαρμογή συστήματος HACCP απαιτείται: Α) η εφαρμογή προαπαιτουμένων προγραμμάτων, για την διαχείριση των κινδύνων από το περιβάλλον παραγωγής και την αποφυγή επιμολύνσεων Β) η ανάπτυξη πλάνου HACCP για την κάθε κατηγορία προϊόντων, προκειμένου να αναγνωριστούν οι πιθανοί κίνδυνοι στα τρόφιμα και εγκατασταθούν προληπτικά μέτρα για την εξάλειψη ή τη μείωσή τους σε αποδεκτά επίπεδα. H πολυετής εμπειρία της Priority στα τρόφιμα, εγγυάται την ανάπτυξη μελέτης και συστήματος, προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας, με μεταφορά της απαιτούμενης τεχνογνωσίας στο προσωπικό σας.
Θέλετε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και τις λύσεις που μπορούμε να παράσχουμε σε εσάς;
Επικοινωνήστε με τη
Sales Director της PRIORITY
κ. Λίλη Μυλωνά,
[email protected]
T. 210 2509900